Sr. Astronauta?

Històries de Paper

“Histories de Paper” fusiona la Street Photography amb creacions de Paper Craft. Explota l’espontaneïtat de fer fotos a persones completament desconegudes al carrer i la força visual de les creacions de paper.

El projecte es divideix en tres series: “Somriures compartits”, “Sota la pluja” i “En què penses?”.

Totes les fotos es realitzen a Barcelona, i tots els elements que s’utilitzen estan fabricats a mà fent servir elements tan senzills com caixes de cartró i cartrolines de colors.

Però “Histories de Paper” no només té l’objectiu de ser una serie fotogràfica. El seu objectiu principal és fomentar la creativitat al carrer i oferir a les persones que hi participen 10 minuts d’alegria i despreocupació.

DOSSIER – MAKING OFF

SOMRIURES COMPARTITS ( album )

El món on vivim a vegades pot ser trist i gris, fins i tot fer una mica de por. I encara que soni a tòpic, de vegades la millor manera d’afrontar-ho és simplement somriure. Amb un somriure som capaços de posar un punt de llum a la nostra vida, fins i tot a la dels demés. Els millors somriures son els que compartim, amb els nostres amics, familiars, parelles o companys/es de feina. Aquells somriures que sent de dos acaben sent un de sòl.

SOTA LA PLUJA ( album )

16_rafa_b

Imaginar, crear, jugar… Són característiques molt valuoses que anem perdent a mesura que ens fem grans. Que potser ens ajudarien a ser més feliços si no les oblidessim. I quina millor manera de fomentarles que fer veure que plou un dia ben calorós i asoleiat.

EN QUÈ PENSES? ( album )

15_marta_directe_a_linfinit

El nostre cervell és una màquina precisa i meravellosa que està en constant funcionament. Generant idees i pensaments que la major part de les vegades ens els quedem per nosaltres. I si per un moment poguéssim compartir aquestes idees i pensaments? I si fent-ho poguéssim alegrar o fer somriure a altres persones?

Anuncis